Featured Posts
Friss Bejegyzések

Csirkealaplé

Hozzávalók: 3 szál fehérrépa, 4 szál sárgarépa, 2 kg csirke far-hát, 1 darab zellergumó, 1 szál póréhagyma, 4 darab gomba, só, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma.

Egy nagy lábosba 4 liter vizet öntünk, beletesszük a far-hátat, és főzni kezdjük. Amikor felforrt, leszedjük a habját, és hozzáadjuk a megtisztított sárgarépát, fehérrépát és zellert. Ezután következik a nagyobb darabokra vágott póréhagyma, a megmosott gomba, a fokhagyma és az alaposan megmosott, de héjas vöröshagyma. Sózzuk, és lassú tűzön 3 órán át főzzük. Ha kész, akkor textilen (pl. pelenka, konyharuha) átszűrjük, és hűtőbe tesszük.


Megjegyzés: a mennyiségek 3 literhez szólnak.

Share and Enjoy:

0 megjegyzés for this post

Leave a reply

We will keep You Updated...
Sign up to receive breaking news
as well as receive other site updates!
Sponsors

Népszerű bejegyzések
friss Receptek
Connect with Facebook
Sponsors
Recent Comments
Tag Cloud