Featured Posts
Friss Bejegyzések

Musszaka

Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg darált bárányhús
2 dl paradicsompüré
15 dkg liszt
5 dkg reszelt sajt
2 padlizsán
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
csipetnyi őrölt szerecsendió
1,5 dl olaj
őrölt bors


Pucoljuk meg a hagymát, és vágjuk apró kockákra. Tegyük a hagymát egy serpenyőbe a darálthússal, az olajjal, és a zúzott fokhagymával. Sóval, borssal ízesítjük, és alaposan összekeverjük. Pároljuk 15 percig, majd adjuk hozzá a paradicsompürét és a szerecsendiót. Keverjük össze, és főzzük tovább 20 percig. A padlizsánt pucoljuk meg és vágjuk 1,5 cm-es karikákra. Sózzuk be a szeleteket és forgassuk meg lisztben, majd süssük is ki olajban. A masszánkat felzzük meg, és az első felét együk egy tűzáló tálba elsimítva, tegyük rá a kisütött padlizsán szeleteket, majd jöhet rá a maradék massza. Végül szórjuk meg a reszelt sajttal a tetejét, és süssük még 30 percig. 75 perc alatt elkészíthető.

Share and Enjoy:

0 megjegyzés for this post

Leave a reply

We will keep You Updated...
Sign up to receive breaking news
as well as receive other site updates!
Sponsors

Népszerű bejegyzések
friss Receptek
Connect with Facebook
Sponsors
Recent Comments
Tag Cloud