Featured Posts
Friss Bejegyzések

Afrikai harcsa indiai módra

Hozzávalók 4 személyre:
80 dkg harcsa- vagy afrikai harcsafilé
4 dl natúr joghurt
1 mk. chilipor vagy Piros Arany
1 kisk. só
1 mk. őrölt fekete bors
1 evők. citromlé
csipet őrölt köménymag és szegfűszeg
csipet gyömbérpor és currypor
2 gerezd zúzott foghagyma
4 pitakenyér

  1. A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és felkockázzuk. A joghurtot és a fűszereket összedolgozzuk, ezzel bepácoljuk a halat és egy napra hűtőbe tesszük.
  2. Ezután lecsöpögtetjük, egy tepsibe tesszük és előmelegített sütőbe rakjuk egy negyed órára közepes hőmérsékleten.
  3. A páclevet és a tepsiben maradt szaftot összeöntjük, majd folyamatos kevergetés mellett főzni kezdjük.
  4. A pitát megmelegítjük, elosztjuk rajta a halkockákat és rákanalazzuk a szaftot.

Share and Enjoy:

0 megjegyzés for this post

Leave a reply

We will keep You Updated...
Sign up to receive breaking news
as well as receive other site updates!
Sponsors

Népszerű bejegyzések
friss Receptek
Connect with Facebook
Sponsors
Recent Comments
Tag Cloud