Featured Posts
Friss Bejegyzések

Narancsos sertéskaraj

Hozzávalók 4 főre:
4 db sertéskaraj
2 narancs
3 újhagyma
1 ek vaj
1 ek olaj
1,25 dl tyúkhús alaplé
2 ek ketchup

bors

Elkészítés:
  1. A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A narancsok héját finomra reszeljük, majd mindkét narancsról lehámozzuk a fehér hártyás részt. Karikákra vágjuk és kiszedjük belőle a magokat.
  3. Az újhagymát durvára vágjuk.
  4. A tyúkhús alaplevet a ketchuppal elkeverjük.
  5. A vajat és az olajat felhevítjük. A karaj mindkét oldalát átsütjük, tálba tesszük és letakarva melegen tartjuk.
  6. A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tyúkhús alaplevet, állandó keverés mellett felforraljuk. Beletesszük a narancskarikákat, sóval, borssal ízesítjük.
  7. A karajszeletekre öntjük a szószt, majd megszórjuk reszelt narancshéjjal.

Share and Enjoy:

0 megjegyzés for this post

Leave a reply

We will keep You Updated...
Sign up to receive breaking news
as well as receive other site updates!
Sponsors

Népszerű bejegyzések
friss Receptek
Connect with Facebook
Sponsors
Recent Comments
Tag Cloud